Tandartspraktijk 7days Dental Clinic, een tandartspraktijk op de Volendamlaan in Den Haag, is sinds april 2020 onder een nieuw management. De tandartspraktijk is gerenoveerd en gemoderniseerd. De behandelkamers en het instrumentarium voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een professionele en moderne tandartspraktijk. U wilt toch ook behandeld worden door een vriendelijk en gemotiveerd tandheelkundig team? U bent van harte welkom in onze tandartspraktijk Den Haag. Als u pijn heeft, kunnen wij u vaak dezelfde dag nog helpen.

Een gezonde mond is veel belangrijker dan men denkt. Men praat, eet en lacht niet alleen met de mond. De mond vertelt u ook veel over hoe het met uw gezondheid is gesteld. Helaas raakt mondzorg bij ouderen makkelijk op de achtergrond, waardoor ongemerkt serieuze klachten ontstaan. Wij helpen u graag dit tegen te gaan.

Ook de kinderen hebben een bijzondere plek bij ons en hierdoor wordt het tandartsbezoek een leuke ervaring.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar en beantwoordt graag al uw vragen!

Wij zijn een erkend leerbedrijf, daarom zijn er regelmatig stagiaires bij ons aan het werk.

Wij zijn elke werkdag geopend van 8:00- 20:00 uur. In het weekend zijn wij open op afspraak: tussen 10:00-16:00 uur. Op officiële feestdagen houden wij ook spreekuur op afspraak.

Dr. Bashir Schatlo
Dr. Bashir SchatloTandarts / Directeur
Gea Vink
Gea VinkPraktijkmanager (interim)
Wonnie
WonniePraktijkmanager – Preventie Assistente
Nisrin Schatlo
Nisrin Schatlo Digitale tandtechniek
Tamer Alkabra
Tamer AlkabraTandarts
Bedriye
BedriyeAllround assistente
Melahat
MelahatStagiare allround assistente

Kunnen wij u helpen?

Neem contact op